Evenimente


    Sambata, 28 iunie 2014, pasionatii de masini de epoca, si nu numai, au fost invitati sa ia parte la a 4-a editie a Concursului de Eleganta Sinaia, competitie organizata de Retromobil Club Romania, sub Inaltul Patronaj al Majestatii Sale Regelui Mihai I al Romaniei, cu sprijinul Primariei Orasului Sinaia si al Muzeului National Peles.

    Evenimentul, inscris in calendarul international FIVA, a adus in fata privitorilor peste 40 de autovehicule, fabricate intre anii 1914 si 1978, care au fost expuse pe Domeniul Regal Peles si au defilat prin fata juriului.

    S-a concurat pe categoriile antebelice cabriolet, antebelice coupe, antebelice sedan, clasice cabriolet, clasice coupe, clasice sedan, fabricat in Romania si automobile de competitie, si au fost acordate premii ocupantilor primelor 3 locuri. Nici in acest an nu au lipsit premiile speciale: Best of Show, premiul de restaurare, premiul de conservare, premiul pentru cea mai mare distanta parcursa pe roti, premiul pentru cel mai vechi automobil, premiul publicului, premii speciale ale juriului si premiul sponsorului principal RCR - Allianz Tiriac Asigurari.

    Festivitatea de premiere a avut loc in fata Casinoului Sinaia. In paralel cu concursul, in parcajul din zona Economat s-a desfasurat si o expozitie la care si-au anuntat participarea peste 45 de automobile istorice.


gradina de vara terasa gradina de vara Cafe Regal Peles terasa Cafe Regal Peles

gradina de vara terasa gradina de vara Cafe Regal Peles terasa Cafe Regal Peles

Telefon: 0244 310 700 / 0725 310 700Fax: 0244 310 800

rezervari@caferegalpeles.ro

Retele sociale

Copyright © Caferegalpeles.ro . Toate drepturile rezervate.